Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Modern interieur Scandinavisch interieur Woonaccessoires Wooninspiratie

House of Rym


Gisteren ging ik op pad voor mijn webshop naar de Trade Mart in Utrecht. Ik heb sinds enige tijd het merk House of Rym ontdekt en kan het niet weerstaan om dit ook prachtige merk in mijn webshop te gaan verkopen.

house of rym2

house of rym4

Modern en traditioneel

Oprichters Rym Tounsi en Zied Youssed delen hun passie voor cultureel erfgoed. En de overtuiging dat design liefhebbers van over de hele wereld moeten kunnen genieten van een moderne benadering van traditionele producten. Voor de perfecte match werkten zij samen met de getalenteerde Zweedse ontwerpsters Anna Backlund en Elisabeth Dunker. Het resultaat van deze bijzondere samenwerking is House of Rym – de plek waar Tunesisch ambacht en hedendaags Scandinavisch design hals over kop verliefd werden.

house of rym3

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk motto voor House of Rym, o.a: Alle productie (veelal handwerk) vindt plaats in Tunesië op eerlijke wijze in weverijen en werkplaatsen met gebruik van pure, natuurlijke grondstoffen. Het olijfhout is afkomstig van duurzaam gecertificeerde olijfbomen. Kussens en poef zijn gemaakt van hergebruikte kelims. Het porselein wordt verpakt in een verpakking van gerecycled karton.

house of rym1

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.