Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Het ideale interieur
Scandinavisch interieur Wooninspiratie

Het ideale interieur


Het mag gezegd worden dat ik een voorliefde heb voor interieurs. Nu wordt mij nog wel eens gevraagd van welke stijl ik hou. Of mensen die bij mij thuis zijn geweest, vragen zich af hoe ik mijn stijl kan omschrijven. Wel, ik hou van interieurs die niet perfect zijn, waar zichtbaar geleefd wordt, waar oude en nieuwe meubels worden gemixt, waar je rariteiten kan neerzetten zonder de ruimte te verstoren, en waar je kan morsen zonder de bewoners te doen flippen. Ja, een interieur met kleur en waar natuurlijk alles opgeborgen kan worden.

Het ideale interieur

Scandinavisch boho

Samengevat komt het erop neer dat dit sfeertje vaak terug te vinden is in Scandinavische met een tikje Boho interieurs. Oh ja, en graag met planten. Kan je het je voorstellen? Een leefbaar huis waar in de zomer de deuren de hele dag open staan en waar je in de winter heerlijk bij de haard kan zitten. Dat is voor mij het ideale interieur.

Het ideale interieur

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.