Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Hertengewei ophangen
Woonaccessoires Wooninspiratie

Hertengewei ophangen


Een hert heeft hun hertengewei nodig om de natuurlijke concurrenten te intimideren en wordt ook gebruikt als wapen. Daarom hebben bij de meeste soorten alleen het mannetje een gewei. Bij de rendieren heeft ook het vrouwtje een gewei. Deze is wel kleiner dan die van het mannetje.

Een hertengewei is voor de mens vooral een mooie decoratief kunstwerk die ze thuis willen ophangen. Het geeft een stoere natuurlijke uitstraling aan het interieur en past bij bijna elke stijl. De prijs van een hertengewei is onder andere afhankelijk van het formaat. Ook de soort hert is prijsbepalend. Een edelhert gewei is al verkrijgbaar rond de honderd Euro, maar sommigen kunnen zelfs oplopen tot boven de duizend Euro.

Hertengewei ophangen

Op zich is er geen vaste plek waar je een hertengewei kunt ophangen. De muur boven het openhaard is een populaire plek, maar je zou het gewei ook bijvoorbeeld tussen je fotolijsten kunnen ophangen.

Hertengewei ophangen

Hertengewei ophangen

Hertengewei ophangen

Hertengewei ophangen

Hertengewei ophangen

Hertengewei ophangen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

3 Comments

 • Reply
  Ingrid
  11 april 2016 at 20:28

  Hallo, ik hoop dat u mij kunt verder helpen, ik ben op zoek naar het gewei dat op de derde foto van boven (onderwerp gewei ophangen) afgebeeld staat. Voor de schouw de zwarte kat! Ik zou graag weten waar deze eventueel te koop is. Wij zijn aan het verbouwen en willen de schouw op deze manier maken (aangezien ons plafond bijna identiek is aan deze)

 • Reply
  Geweven wandkleden | Inrichting-huis.com
  18 februari 2019 at 18:28

  […] in heel veel verschillende vormen. Je hebt hele traditionele vormen zoals schilderijen, posters of opgezette geweien en schedels, maar tegenwoordig zijn er nog veel meer leuke ideeën. Laatst schreef ik bijvoorbeeld […]

 • Reply
  Industrieel interieur inrichten? 7x Tips! | Inrichting-huis.com
  3 september 2019 at 07:01

  […] maar in een industrieel interieurs is het eigenlijk veel toffer om out of the box te denken, zoals hertengeweien, leren wandhaken, gereedschap, wandplanken van beton, etc. En hoewel een industrieel vooral stoer […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.