Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Wooninspiratie

Heerlijk kerstfeest


Wat heerlijk de kerstvakantie is begonnen! Kinderen lekker vrij, heerlijk lui zijn en genieten van elkaar, dat is kerst voor mij. Jammer dat we geen witte kerst krijgen dit jaar, maar goed, dat mag de pret niet drukken. Dit jaar heb ik door de enorme drukte en vanwege de griep mijn huis niet echt versierd. De kinderen worden ook wat ouder en zijn er minder mee bezig, maar normaal gesproken vind ik het ontzettend leuk. Ik laat eigenlijk geen kans voorbij aan om te stylen namelijk 😉

Maar ik heb hieronder wel heerlijke kerstplaatjes voor je verzameld vanaf Pinterest, waar je mij trouwens ook kan volgen!

kerst

Wil je me volgen op Pinterest, klik dan hier.

Kerst versieringen

Kerst is natuurlijk allang niet meer de kerstboom in huis halen en versieren maar. Alhoewel dat ook altijd erg leuk blijft en kleine kinderen kunnen hier ook zo intens van genieten! Je hebt ook veel alternatieve kerstbomen, van houten latjes of maskingtape. Ook doen mensen veel met takken en deze versieren. Het is ook leuk om je eigen kerstslinger te maken of een poster ophangen met een mooie tekst die gerelateerd is aan kerst! Laat je fantasie maar de vrije loop.

Ik wens jullie een hele fijne kerst samen met jullie geliefden.

kerst 1 kerst 2 kerst 3 kerst 4 kerst 5 kerst 6

Tot volgende week!
Liefs Marieke.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.