Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

HAY Woody kasten
Industrieel interieur Kasten Meubels Modern interieur Wooninspiratie

HAY Woody kasten


De Woody kasten van HAY is een moderne interpretatie van traditionele ladder geïnspireerde rekken systeem. Zonder een duidelijke voor-en achterzijde werkt de kast goed als een vrijstaande meubel of tegen een wand.

Woody wordt gemaakt in de geest van het modernisme. Niets in de bouw is verborgen, alle verbindingen zijn zichtbaar en alle onderdelen worden industrieel vervaardigd. Tegelijkertijd is er veel moeite gestoken in het perfectioneren van de gewrichten in termen van vorm en kracht. Het gebruikte massief eiken voor de Woody kasten van HAY is een ongelooflijk sterk materiaal en het veroudert prachtig. De structuur is verrassend sterk en stabiel in vergelijking met andere stellingen van dit type.

HAY Woody kasten

De HAY Woody kasten zijn hier verkrijgbaar!

De schappen liggen vrij op het houten frame en elk van de drie kleurencombinaties onderstrepen de eenvoudige verhoudingen van het kastensysteem, terwijl tegelijkertijd de nadruk op individuele expressies – eenvoud, moderniteit en speelsheid ligt.

HAY Woody high kasten

De Woody High kast van Hay gaat de hoogte in. Hij haalt de twee meter net niet. De HAY woody high kast bestaat uit drie kolommen met zes legplanken in gepoedercoat staal. Het frame is van eiken. De planken rusten doordacht op dit frame, zodat er een spannende constructie ontstaat. En dat alles in prachtig wit. De Woody High kast is een bijzondere kast voor in de woon- of slaapkamer. Maar ook de kinderen vinden hem vast een een gezellige kamergenoot in de kinderkamer. En ook op het werk maakt Woody goede sier.

HAY Woody kasten

HAY Woody Low kasten

Waar de Woody High kast van Hay de hoogte in gaat, zoekt de Woody Low kast het in de breedte. Deze kast is ook zonder dat je er iets in opbergt erg mooi om naar te kijken. Maar wil je er wel wat in kwijt, dan biedt hij je met drie kolommen met drie legplanken alle ruimte. De houten planken rusten op een frame van gepoedercoat staal. De witte kast is ideaal voor in de woon- of slaapkamer of de kinderkamer. Maar ook als kast in de hal of in de zakelijke omgeving is hij aan te bevelen.

HAY Woody kasten

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.