Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Hästens Lenoria bedden
Bedden

Hästens introduceert nieuwste paradepaardje: de Lenoria


Natuurlijk slapen op zijn best

Het bekende luxe beddenmerk Hästens introduceert de Lenoria, een bed dat het beste combineert van al zijn voorgangers qua materialen en keuzemogelijkheden én verstelbaar is. De Lenoria is het paradepaardje onder de Hästens bedden; een tweezijdig verstelbaar bed dat zeer geschikt is voor iedereen die het belang van een goede nachtrust inziet, maar ook comfortabel wil lezen, werken of tv-kijken in bed.

De Hästens Lenoria bedden worden in Zweden stuk voor stuk op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. Daarbij wordt alleen gebruik gemaakt van puur natuurlijke materialen zoals zuiver vlas, wol, katoen en hypoallergeen paardenhaar. Dit paardenhaar vormt het hart van het Hästens bed en zorgt voor perfecte temperatuur- en vochtregulering.

Hästens Lenoria bedden

Hästens geeft ook iets terug aan de natuur voor alle mooie, natuurlijke materialen die worden gebruikt. Gedurende de hele maand april plant Hästens een boom voor elk Hästens bed dat verkocht wordt.

Het belang van een goede nachtrust

Natuurlijke materialen hebben de eigenschap zich naar het lichaam te vormen en je de juiste ondersteuning te bieden. Bovendien zorgen deze materialen ervoor dat je in het bed ligt in plaats van erop. Dit betekent dieper en langer slapen.

De kwaliteit van je nachtrust bepaalt uiteindelijk de kwaliteit van je dag. Goed uitgeslapen kunnen we meer aan, voelen we ons energieker en zien we er beter uit. De uren die je spendeert in bed zijn erg belangrijk: de mens brengt namelijk ongeveer een derde van zijn leven in bed door.

Hästens Lenoria features

De Lenoria is helemaal af te stellen op individuele wensen, van hoofdbord tot mate van vering. Het hoofd- en voeteneinde kunnen zowel afzonderlijk als tegelijkertijd worden bediend. Dit kan via de afstandsbediening maar ook via de Bluetooth verbinding van een Android smartphone.

De bedden zijn uiteraard verkrijgbaar in de herkenbare blauw-wit geblokte bekleding, maar ook in meer dan 30 andere stoffen en kleuren. Een Hästens bed is verkrijgbaar vanaf € 3.800,-, een tweepersoons Lenoria kost € 22.800,-

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.