Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Industrieel interieur Keuken inspiratie

Grote woonkeuken in loft Amsterdam


Deze grote woonkeuken is onderdeel van een geweldige loft gelegen in Amsterdam. Het bezit alle elementen voor dé perfecte keuken. Ik zou zelf echter hebben gekozen voor een lange eettafel in plaats van de twee aan elkaar geschoven kleine tafeltjes, maar smaken verschillen natuurlijk. De keuken wordt dagelijks verlicht door het zonlicht die door de grote luchtkoepel stroomt. Deze maakt het mogelijk om te kiezen voor een hele donkere, bijna zwarte muur. Een bakstenen muur die helemaal bij de uitstraling van deze keuken past. De andere muren zijn allen wit.

Grote woonkeuken in loft Amsterdam

Via Hotze Eisma

Industriële keuken

Je zou deze prachtige keuken kunnen omschrijven als een industriële leuken. Naast de zwarte bakstenen muur, is de keuken ook voorzien van een perfect gepolijste betonnen vloer. Mooi voor het oog, maar ook erg gemakkelijk in onderhoud. Om de industriële uitstraling nog verder te benadrukken, vind je verschillende accessoires in de keuken zoals de grote klok aan de donkere muur, de prullenbak, de hanglamp en de stoere industriële stoelen.

Zwarte keuken

De keuken zelf is ook helemaal van zwart, op de spoelbak na. Deze is erg mooi contrasterend wit. Deze contrast komt eigenlijk voor in heel deze keuken, bijvoorbeeld ook het witte servies op de zwarte plank aan de muur. Het geeft een beetje een ying en yang gevoel.

Grote woonkeuken in loft Amsterdam

Grote woonkeuken in loft Amsterdam

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.