Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Grote open keuken van Kahtryn Tyler
Keuken inspiratie Vintage interieur

Grote open keuken van Kahtryn Tyler


Hieronder zien jullie de keuken van binnenhuisarchitect Kathryn Tyler. Zij liet een huis in het zuidwesten van Engeland bouwen, rondom haar vintage meubels die zij in meer dan tien jaar heeft verzameld. Een groot huis dat zorgvuldig is afgestemd op de behoeften van Kathryn, met een licht design studio die grenst aan de open keuken, eetkamer en woonkamer. Op de bovenverdiepingen bevinden zich de slaapkamers en badkamer. Ze werd geïnspireerd door het werk van architecten als Alvar Aalto en zomerhuizen in Zweden, waar ze als kind tijdens vakanties als kind. De grote open keuken is een van de mooiste plekken in het huis. Vooral de ruimte en het aantal oppervlakte zijn om jaloers op te zijn.

Grote open keuken van Kahtryn Tyler

Grote open keuken van Kahtryn Tyler

Via Dwell

Keuken met hout en beton

Het huis bevat ontwerp ideeen die ze zelf voor haar klanten heeft gebruikt. In de keuken is dat heel goed te zijn, waar je veel materialen ziet die super lang mee gaan, zoals eiken en beton. Waar je in de rest van het huis een mooie visgraat houten vloer ziet, is er in de keuken gekozen voor een stoere lichtgrijze betonnen vloer. Een wit geschilderde bakstenen muur heeft ze bijvoorbeeld ook ooit eens voor een klant gebruikt. Deze heeft ze in de keuken terug laten komen in haar keuken muren. De verschillende kleuren van de materialen vormen samen een prachtige combinatie, die alleen zorgt voor sfeer en uitstraling, maar ook een bepaalde rust geeft aan de keuken.

IKEA keukenkasten gepimpt

Niet alleen de ruimte is bijzonder, ook achter de keukenkasten zit een bijzonder verhaal. De witte keukenkasten zijn namelijk van IKEA. Het klopt dat je ze nog nooit hebt gezien, want Kathryn heeft een vriend van haar, die meubelmaker is, ingehuurd om een aangepaste look te creëren rondom de IKEA keukenkasten. Het keukeneiland is ook helemaal op maat gemaakt, net zoals de mooie open trap in de keuken. Deze trap is tevens een open kast waar kookgerei, servies en dikke kookboeken worden tentoongesteld.

Grote open keuken van Kahtryn Tyler

Grote open keuken van Kahtryn Tyler

Grote open keuken van Kahtryn Tyler

Grote open keuken van Kahtryn Tyler

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.