Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Industrieel interieur Klassiek interieur Slaapkamer inspiratie

Grote ideale slaapkamer uit Zweden


Op de website van de Zweedse makelaar Alvhem vond ik deze prachtige slaapkamer. Veruit de meest bijzondere kamer van het appartement die daar te koop stond. De slaapkamer is vooral heel erg ruim, waardoor er heel veel mogelijk is om het mooi in te richten. Bovendien is het voorzien van een heerlijk hoog plafond. Dit maakt de slaapkamer nog ruimtelijker en lijkt het groter dan het al is. En natuurlijk mogen de typische Zweedse authentieke details zoals de ornamenten en de hoge klassieke plinten niet ontbreken. Kortom, een ideale ruimte voor een ideale slaapkamer.

Grote ideale slaapkamer uit Zweden

Leuke slaapkamer ideeën

Zoals gebruikelijk is het bed het middelpunt van de slaapkamer. Daaromheen gebeurt er heel veel. Allemaal leuke ideeën voor je slaapkamer. Boven het bed is een smal plankje opgehangen tegen de muur. Hierop is een schilderij geplaatst en twee lampjes zijn hieraan vastgeklemd die als nachtlampjes functioneren. Onder het bed is een warme vloerkleed geplaatst. Omdat de slaapkamer vrij ruim is, was dit een goede keus. Het centraliseert de boel een beetje. Aan het beduiteinde staat een leuke oude industriële kist. Net als het nachtkastje en de decoratieladder naast het bed, zijn deze elementen prima onderdelen om de slaapkamer te decoreren. In de slaapkamer is er geen kledingkast te vinden, maar wel een kledingrek op wieltjes. Handig voor kledingstukken die je vaak draagt. Ook de kledingrek is een mooi decoratiestuk voor de slaapkamer.

Slaapkamer aan tuin

Als verrassing heb je in deze slaapkamer via grote openslaande deuren ook toegang tot de tuin. Het komt niet heel vaak voor, maar het is natuurlijk heerlijk om hier in de zomer goed gebruik van te maken als de zon volop schijnt.

Grote ideale slaapkamer uit Zweden

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.