Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer inspiratie

Grote frisse badkamer


Deze badkamer heeft een erg frisse uitstraling. Dit komt mede door het kleur- en materiaalgebruik. Uiteraard wordt het gedomineerd door neutraal wit die zowel terugkomt in de vloer, plafond als de wanden. Er is wel gekozen voor een blauwe strook langwerpige wandtegeltjes die tegen het plafond loopt. Volgens de bewoner geeft dit het gevoel alsof je onder water staat. Ook deze keuze draagt bij aan de frisse look van de badkamer.

Grote frisse badkamer

Grote frisse badkamer

Badkamer van alles voorzien

Het wit en blauw wordt gecombineerd met een zandtint. Deze komt meer terug in de meubels en accessoires van de badkamer. Het heerlijke bad drijft op houtblokken als een stuk van de beeldhouwkunst, die doet denken aan een Japanse spa.
Naast het bad is de badkamer ook voorzien van een grote inloopdouche. De inloopdouche is betegeld met mooie grote witte tegels, waardoor er minder voeglijnen zichtbaar zijn. Dit heeft als effect dat het frisser en schoner oogt. Bovendien kost het ook minder tijd met het tegelen.
Als je goed kijkt heeft de inloopdouche twee douchekoppen. De ene is een grote regendouche voor het echte relaxen, en de andere is voor het snelle douchen.

Grote frisse badkamer

Grote frisse badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.