Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Grijze slaapkamer
Industrieel interieur Slaapkamer inspiratie

Grijze slaapkamer


We hebben vaker interieur foto’s laten zien van de Deense fotograaf Pernille Kaalund. Prachtige foto’s van mooie interieurs. Laatste zat ik weer eens op haar website te kijken op zoek naar inspiratie en leuke ideeen, en kwam de onderstaande grijze slaapkamer tegen. Wow, wat een heerlijke slaapkamer is dit. De kleuren, materialen en ruimte. En het ziet er allemaal zo simpel uit. De grijze kleur maakt het allemaal een tikkeltje mysterieus. En het feit feit dat je de andere kant van de slaapkamer niet ziet, benadrukt het nog meer.

Grijze slaapkamer

Grijze slaapkamer ideeen

Deze slaapkamer bevat als je goed kijtk hele leuke ideeen. Allereerst, een grijze slaapkamer kom je niet zo snel tegen. De meeste mensen kiezen veelal voor een wat neutrale en vooral lichte slaapkamer. Die zijn altijd het veiligst. De mensen die voor een grijze slaapkamer kiezen, durven meer risico te nemen. Of ze vinden grijs gewoon een mooie kleur natuurlijk. De grijs die hier wordt gebruikt is bovendien ook nog aan de donkere kant. De muren zitten bijna tegen zwart aan. Dat geldt eigenlijk ook de matrashoes en de kussens. Alleen het dekbed is wat lichter en zorgt daarmee voor de nodige contrast in deze grijze slaapkamer.

Grijze slaapkamer inrichten

Naast bovengenoemde onderdelen, is er nog meer grijs aanwezig in deze slaapkamer. Het bed lijkt op maat gemaakt, met de grijze achterwand en frame. Er is hier gekozen voor een grijze betonnen vloer, die heel sterk bepalend is voor de industriele sfeer in de slaapkamer. En deze stoere sfeer wordt ook nog ondersteund door de bijzondere scheidingswand. De scheidingswand bestaat uit een soort zwarte stalen raamkozijn, waardoor je nog wel zicht hebt op de andere kant van de slaapkamer. Het houten krukje naast het bed en het houten bankje aan de andere kant van de scheidingswand vormen een mooie combinatie met het grijs.

Grijze slaapkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.