Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Woonaccessoires Wooninspiratie

Graphic design aan je muur


Posters zijn weer helemaal in, een tijdje al, maar er komen steeds mooiere exemplaren bij. Het wordt moeilijk kiezen tussen al dat moois!

Naast posters met pakkende teksten zijn er ook mooie grafische exemplaren te vinden. Zoals die de posters van Sketch.Inc. Posters met verschillende texturen, als gekreukt papier, gras en hout gecombineerd met grafische patronen. Een echte eyecatcher voor aan de muur. Ook leuk om te combineren met andere rustige prints of teksten in een mooi geheel. Door het rustige karakter van de poster is dit super om te combineren.

Graphic-design 1

De poster zijn voorzien van datum en handtekening van de ontwerpster achter Sketch.Inc, Becky Kemp, die naast posters nog veel mooie producten verkoopt. De foto’s alleen al zijn om in te lijsten. Op Etsy vind je haar online shop met o.a. de posters maar ook matrushka poppen die zijn bewerkt. .

Graphic-design 2 Graphic-design 3 Graphic-design 4

Wil je een mooie collage maken aan de muur? Knip dan uit papier de formaten van de lijsten en plak deze met tape op je muur. Je kan het dan nog schuiven tot je de perfecte vorm hebt gevonden. Gebruik je verschillende formaten lijsten, dan is het mooi als de lijsten dezelfde kleur hebben, zodat het één geheel vormt. De posters, kaarten en/of foto’s spreken voor zich en vallen zo extra op.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.