Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Gezellige woonkamer van Ineke Visser
Woonkamer inspiratie

Gezellige woonkamer van Ineke Visser


De woonkamer ideeën komen vandaag weer uit Amsterdam. Daar woont Ineke Visser samen met haar man Guido en hun drie kinderen Max, Loren en Mick. Door de crisis waren ze verhuisd van Amsterdam naar Hilversem, naar een klein donker huisje uit 1900. Samen hebben ze heel veel gedaan om er hun droomhuis van te maken. Een warm en gezellig huisje. Dat viel mij ook meteen op toen ik de foto’s van hun knusse woonkamer zag. Ik ben benieuwd wat jullie van de woonkamer van Ineke vinden!

Gezellige woonkamer van Ineke Visser

Gezellige accessoires

De gezellige knusse sfeer in de woonkamer is te danken aan verschillende element. Grote elementen zoals de zelf gecreëerde houten balken aan het plafond bijvoorbeeld of de zwarte open haard. Maar de echte gezelligheid is gecreëerd door het gebruik van kleine accessoires in het zitgedeelte. Een warme vloerkleed bij de grote witte bank. De grote ronde boomstam salontafel. De gebreide poef op houten pootjes. De kussens en linnen op de bank en stoel. Gezamenlijk zorgt alles voor een warme gezellige en uitnodigende uitstraling in de woonkamer.

Creatieve opbergruimte

Zoals gezegd hebben Ineke en haar man veel moeten doen aan het huis. Een muurtje hier, een muurtje daar. Maar ze hebben voornamelijk ook heel veel geleerd door alle aanpassingen. Omdat het een klein huisje is, moesten ze vooral ook rekening houden met de beperkte ruimte. Hierdoor werden ze creatief in het creëren van opbergruimte. De kinderen spelen net zo graag in de woonkamer als in hun eigen kamer. Onder de bank aan het raam staan bijvoorbeeld dozen vol met speelgoed en spelletjes. In de woonkamer tref je ook veel open rekken aan. Hier worden spullen opgeborgen die dagelijks nodig zijn, maar weinig onderhoud vergen.

Gezellige woonkamer inrichten

Opbergruimte in woonkamer

Gezellige accessoires in woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

3 Comments

 • Reply
  Saskia
  10 mei 2014 at 11:18

  Ziet er leuk uit!
  Maar ben benieuwd, want dat is in de tekst verwarrend; wonen ze nou in Amsterdam of in Hilversum? (Zijn ze uit Hilversum naar Amsterdam verhuisd vanwege de crisis of net andersom; vanuit Amsterdam naar een kleine woning in Hilversum?) Groet, Saskia

  • Reply
   Manfung
   12 mei 2014 at 15:15

   Hoi Saskia,

   Leuk he? Ze zijn verhuisd van Amsterdam naar Hilversum 🙂

 • Reply
  inge
  3 oktober 2014 at 01:31

  Ik ben benieuwd naar meer fotos van de creatieve opberg ideeën. ook klein appartement met openhaard. Waar laten we alles?

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.