Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Gezellige witte woonkamer uit Zweden
Klassiek interieur Wooninspiratie Woonkamer inspiratie

Gezellige witte woonkamer uit Zweden


Het zal je niet verbazen, maar dit is de woonkamer van een appartement uit Zweden. Wit, helder, fris en mooie details. De houten vloer is volledig wit geschilderd en de ornamenten aan het plafond zijn niet overdreven aanwezig, wat een klassieke touch aan de woonkamer toevoegt. Naast wit bestaat het kleurenpalet ook uit zwart. Het zwart komt in de woonkamer vooral terug in de woonaccessoires zoals een stoel, het onderstel van de salontafel, kussens en fotolijstjes.

Gezellige witte woonkamer uit Zweden

Via Bonytt.no

Woonkamer uitzonderingen

Naast de fantastische basis is de woonkamer vooral erg leuk en sfeervol ingericht. De ruimte is weliswaar niet heel groot, maar door de juiste inrichting en accessoires is ook hier te zien dat heel veel mogelijk is. Zoals gezegd bestaat de woonkamer vooral uit wit en zwart. Dat neemt echter niet weg dat er geen uitzonderingen gebruikt kunnen worden. Sterker nog, dit kan juist een positieve impuls geven aan het interieur. De houten salontafel is hier in deze woonkamer een heel goed voorbeeld.

De collage boven de bank bestaande uit verschillende fotolijstjes is een veel voorkomende methode voor de inrichting van woonkamers. Het ziet er leuk uit, maar het voegt ook iets persoonlijks toe. Hier zijn de fotolijstjes heel netjes opgehangen waarbij alles mooi uitgelijnd is, maar dit is niet noodzakelijk.

Gezellige witte woonkamer uit Zweden

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.