Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Woonaccessoires Wooninspiratie

Foto op hout


Enige tijd geleden werd ik benaderd door het bedrijf Photogifts, of ik een foto op hout wilde laten drukken: ‘wat leuk!’ Natuurlijk wilde ik dat wel!

Dit zijn de leuke dingen aan een blog bijhouden. Bedrijven sturen je wat op en dan kun je er een leuke review over schrijven! Nou deze is zeker leuk!

foto op hout 2

foto op hout 4

Ik had deze afbeelding al enige tijd geleden gepind op een pinterestbord van mij. Nu zag ik de desbetreffende foto ook op de cover van de vtwonen op het nummer van november, waar ons interieur ook in te zien is :). Daar hadden ze hem uitvergroot en dat zag er zo geweldig uit. Nu ik de kans kreeg om de foto op hout te laten afdrukken, liet ik deze uiteraard niet aan me voorbij gaan!

foto op hout 8

foto op hout

Een foto op hout heeft sowieso iets heel gaafs vind ik! Het is specialer dan gewoon op papier! Ik ben er zo ontzettend blij mee, het is een aanwinst in mijn interieur! Ze hebben de foto behandeld met white wash waardoor er meer contrast in de kleuren ontstaat!

Wil je ook een foto op hout laten drukken, dan zou ik zeker de site van Photogifts eens bezoeken. Je hebt keus uit allerlei soorten hout, hoe groot je het wilt en of je het staand of liggend wilt laten afdrukken. Wat ik ook fijn vind, is dat je bij je foto op hout ook netjes schroefjes en een ophangsysteem geleverd krijgt, zodat je hem zelf makkelijk kan ophangen.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!?

Tot volgende week!

Liefs Marieke.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.