Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Wooninspiratie

Feest met pompons!


Pompons zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het interieur. Je ziet ze in de kinderkamers, in de huiskamer, boven de eettafel, in werkkamers en zelfs in de slaapkamer. Ze geven elke kamer een romantische, dromerige sfeer. Gecombineerd met honeycomb ballen in verschillende kleuren of juist ton-sur-ton heb je prachtige stylers voor elke kamer. Het is feestelijk, het heeft iets kinderlijks, het is chique, het is speels, een ideaal decoratieobject voor aan het plafond, boven het bed, aan de muur, boven de eettafel of in een kast.

pompons 10

pompons 9

Vloeipapier

De bollen zijn gemaakt van vloeipapier, verkrijgbaar is allerlei formaten en kleuren. Honeycomb ballen zijn gemaakt van honeycomb papier (je kent het wel, van de kerstklokken van vroeger, niet weg te denken uit de traditionele kerstversiering).
Maar je kunt de ballen ook maken van wol en dat doe je zelf heel eenvoudig. Evenals de papieren versies. Op Pinterest zijn vele mini-tutorials te vinden.

Feestdagen versiering

Met de feestdagen voor de deur kunnen we weer aan de slag met de pompons. Prachtig voor boven de eettafel, maar ook op de eettafel als tafeldecoratie of in de boom. Halve honeycomb ballen geplakt aan de muur geven ook een feestelijke tint aan het kerstdiner! Je kunt ze mooi in de kleuren van het servies kiezen of in de kleuren van de boom. De variatie mogelijkheden zijn bijna oneindig. En de pompons zijn verkrijgbaar bij vele webshops maar ook de Hema en de Ikea. Varieer er op los!

pompons 8

pompons 7

pompons 6

pompons 5

pompons 4

pompons 3

pompons 2

Pompons 1

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.