Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Wooninspiratie

Fashion en interieur


Fashion design en interieur ontwerp, twee vakgebieden waar ik warm voor loop. Niet dat ik nauwlettend de modetrends volg…sterker nog, als iets ‘ in’ is loop ik er pas maanden later in of nog erger, ik heb een paar laarzen die ik 7 jaar geleden kocht en nog steeds draag! Het is maar net hoe mijn pet staat wat dat betreft. Maar ik vind het wel heel leuk om de trends te zien en kijk ook graag naar modeshows. De creaties die daar voorbij komen maken mij soms echt gelukkig. En datzelfde heb ik dus met intereur design. Regelmatig komt er een ontwerp voorbij waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

fashion interior 4

fashion interior 3

fashion interior 8

De twee vakgebieden volgen vaak dezelfde lijn in trends. En ook zie je veel prints uit de mode terug in bepaalde interieurs. Een avondje Pinterest leverde de volgende amusante overeenkomsten op. Ik had nog uren door kunnen gaan. Als jullie nog leuke beelden vinden, laat het me weten, dan voeg ik ze toe op mijn Pinterest-board http://www.pinterest.com/costellodeco/fashioninterior-design/!

fashion interior 7

fashion interior 6

fashion interior 5

fashion interior 2

fashion interior 1

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.