Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Eetkamer ideeën
Wooninspiratie

Eetkamer ideeën


Met de vele binnenkijkers heb ik jullie al veel eetkamers laten zien. Prachtige ingerichte eetkamers met mooie eettafels en eetstoelen. Voor ons is de eetkamer een belangrijke ruimte in huis. We gebruiken het niet alleen om er te eten, maar we werken er ook regelmatig. Hoewel bij ons de eetkamer eigenlijk bij de woonkamer hoort, zou je het toch wel een eetkamer kunnen noemen. Het komt namelijk zelden meer voor dat er echt een aparte eetkamer is in huis. Bij ons hoort het dus bij de woonkamer, maar veel mensen hebben de eettafel ook in de keuken staan. Dan heb je eigenlijk een grote woonkeuken.

Eetkamer ideeën

Eetkamer ideeën

Eetkamer inrichten

Met het idee dat de eetkamer geen aparte ruimte is, zou je het heel simpel en eenvoudig in kunnen richten. Het enige wat je nodig hebt, is een eettafel en een aantal eetstoelen. Wij wilden perse een grote eettafel hebben, waar minimaal plaats is voor zes personen. Aan de ene kant van de eettafel staat een op maat gemaakte steigerhouten bank, terwijl er aan de andere kant drie losse witte Eames stoelen staan. Wat ook leuk is, is om verschillende eetstoelen te gebruiken in plaats van allemaal dezelfde.

Met wat leuke accessoires erbij kan je het leuker en gezelliger inrichten. Hanglampen boven de eettafel, kussens op de eetstoelen, bloemetjes of plantjes, een leuke tafeldoek, noem maar op. Omdat wij ook in de eetkamer werken, staat de iMac bij ons op de eettafel. Je moet de eetkamer dus gewoon inrichten naar jouw eigen behoeften en wensen.

Hieronder heb ik nog een aantal eetkamers voor jullie verzameld waar je de leukste ideeën en inspiratie van kunt opdoen.

Eetkamer ideeën

Eetkamer ideeën

Eetkamer ideeën

Eetkamer ideeën

Eetkamer ideeën

Eetkamer ideeën

Eetkamer ideeën

Eetkamer ideeën

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.