Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Wooninspiratie

Een neon randje


Felle kleuren waren een lange tijd niet aan mij besteed. En eigenlijk nog steeds niet. MAAR een felle neon kleur in combinatie met hout en wit, I love it! Wat een mooi randje geeft dat aan je interieur. Op Pinterest heb ik een paar mooie voorbeelden voor jullie gevonden. Heel subtiel, maar net fel genoeg om die extra ‘bite’ te geven. Neon kan op deze manier de rust doorbreken alsook de rust behouden.

neon 6

Felle kleuren in interieur

Maar met een neon kleur kun je alle kanten uit. Denk bijvoorbeeld aan het verven van een klein muurtje thuis in een neon tint. Terwijl de overige muren wit zijn, de vloer houtkleurig…. Hallo muurtje! Dat is misschien heftig. Misschien slechts de plankjes van een boekenkast? Of dat ene neon roze krukje in een verder overwegend wit/grijze keuken?

Je kunt met neon kleurig washi tape ook hele leuke dingen doen thuis. Denk aan het tapen van de lijsten van de panelen op een deur, het omlijsten van foto’s aan de muur, eigen ’tekeningen’ maken op de muur. Enfin, het moge duidelijk zijn. Een beetje neon in huis is best leuk!

neon 5

neon 4

neon 3

neon 2

neon 1

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Valine
    2 april 2014 at 17:10

    Hele leuke foto’s! Vooral het geverfde bestek is iets waaraan ik zelf nooit gedacht had 🙂

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.