Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Meubels Wooninspiratie

Een design bankstel voor weinig geld. Kan dat?


Iedereen, zeker wij als interieuradviseurs, zouden maar al te graag ons huis inrichten met designmeubilair. Toch is het zo dat je met, net als met kleding, met merkspul wel weet wat je koopt. Met een gelabeld bankstel kan je er zeker van zijn dat het niet binnen een jaar doorzit en ook de kleuren jarenlang mooi blijven. Zou er onverhoopt, door een fabrieksfout, iets niet goed aan zijn weet je ook dat de garantievoorwaarden het mankement dekken.

UrbanSofa Giorno loungebank WEBLR1

Wij wisten het ook nog niet totdat we door een kennis getipt werden. In Nederland is er wel degelijk een bedrijf dat tegen betaalbare prijzen design meubels verkoopt. Urbansofa, leverancier van kwaliteitsmeubelen van Europese makelij.

Design bankstel rechtstreeks van de fabriek
Hoe werkt het? In plaats van dat je bankstel over meerdere schijven eindelijk in de woonwinkel komt, levert Urbansofa direct van de fabriek. Door het uitschakelen van de tussenhandel kunnen ze meubels soms wel 50% goedkoper leveren dan een zelfstandige meubelzaak. In feite zijn ze importeur en groothandel tegelijk. De meubels worden verkocht in een gewone woonwinkel. Door het hoge aantal verkooppunten door heel Nederland bespaar je tevens op dure bezorgkosten. Urbansofa heeft namelijk zoveel aangesloten ondernemers dat er altijd wel een bij jou in de buurt is.

3f89e6d25b22736cdf792c9c0921ddaa

UrbanSofa San Remo Sofa met Casia rugkussens

UrbanSofa SF Merlin 3 zits sofa longchair loungebank chaise longue lifestyle bank lounge

Vrije keuze in stoffering
Als inspiratieblog, we willen tenslotte ook weten waar we over schrijven, bezochten we het dichtstbij gelegen verkoopadres. De verkooppunten hebben geen grote voorraad of meerdere kleuren staan. De winkel had van bepaalde modellen een exemplaar staan en de rest gaat op bestelling. Je hebt daardoor geen grote keuze. Dat zou je als een nadeel kunnen ervaren. Wat ik persoonlijk wél een heel groot voordeel vond is dat je zelf je stoffering kan uitzoeken. Je kan er zelfs voor kiezen om in een complete zithoek elke zitplaats in een andere kleur te laten overtrekken. Voor mensen die graag met kleuren spelen om een unieke inrichting samen te stellen is dit een hele leuke bijkomstigheid. Voor dergelijke specifieke wensen wordt wel een kleine meerprijs gevraagd. Over het gehele bedrag genomen valt die echter in het niet bij een design bankstel uit de zogenoemde normale handel.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.