Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Industrieel interieur

Echt beton en beton-look in het interieur


beton

Wij zijn gek op echt beton en beton-look in het interieur. Omdat de uitstraling past in het interieur van nu. Het is stoer, industrieel en neutraal van kleur. Wij hebben een paar van onze favoriete beauty’s van echt beton en beton-look voor je geselecteerd. Zoals bovenstaande bijzettafel. Of wat dacht je van de tros lampen van cement?

Beauty’s van echt beton en beton-look

Echt beton en beton-look in het interieur is misschien niet het eerste waar je aan denkt voor de aankleding van je huis. Toch kan beton en beton-look in combinatie met een houten vloer of warme wollige accessoires een warme uitstraling hebben.

echt beton en beton-look in het interieur

Ook deze beauty straalt bijna warmte uit! Een lichtgewicht bureau met een natuurlijke en neutrale uitstraling van beton. Een mal van multiplex is bekleed met glasvezel en afgewerkt met een aantal lagen op basis van polyester.

betonlook_gietvloer

Een beton-look gietvloer (gemaakt van kunststof) is tijdloos en neutraal. Combineer het met een ultra strakke keuken voor een industriële look of juist met een zachte loungebank en warme wollen kussens en het wordt een sfeervol geheel.

echt beton en beton-look in het interieur

beton behang

Er is zelfs betonbehang

Credits beelden:
1. VTwonen
2. VTwonen
3. Welke
4. Serax
5. Piet Boon

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.