Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Droomkeuken in Australië
Keuken inspiratie Modern interieur

Droomkeuken in Australië


Vandaag wil ik jullie een echte droomkeuken laten zien. Ik heb het gevonden in de portfolio van de interieurarchitecten Hess | Hoen, die in Sydney een fantastische woning heeft ontworpen. Eigenlijk is heel de woning geweldig, waar oude elementen met moderne oplossingen perfect met elkaar gecombineerd zijn. Maar de ruimte die het meest mijn aandacht wist te trekken, is tóch wel deze droomkeuken.

Droomkeuken in Australië

Gordijn als scheidingswand

Het is eigenlijk een open keuken die direct aan de grote woonkamer grenst. De ontwerpers hebben dit echter enigszins gescheiden met een gordijn. Het is de meest simpele vorm van een scheidingswand, maar ik zou geen betere oplossing kunnen bedenken.

Originele details

De witte bakstenen als keukenwand en de witte planken aan het plafond zijn gerestaureerde originele details die nog goed bewaard zijn gebleven. Gelukkig maar, want ze geven de keuken zóveel karakter. Ook de vloer ziet er erg speciaal uit. Een combinatie van warme donkere houten planken aan de zijkanten, en grijs witte patroontegels aan de binnenkant.

Gestuukte keuken frame

De keuken zelf bestaat uit houten kasten in strak gestuukte en wit geschilderde frames. Hieraan is een stijlvolle langwerpige hoge tafel geplaatst met een zwarte frame en werkblad van marmer, zodat er ook aan de witte barkrukken gezeten kan worden.

Andere indrukwekkende elementen in deze droomkeuken zijn de grote RVS Amerikaanse koelkast, de grote koperen afzuigkap en de mooie witte wenteltrap.

Droomkeuken in Australië

Droomkeuken in Australië

Droomkeuken in Australië

Droomkeuken in Australië

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.