Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Industrieel interieur Modern interieur Woonkamer inspiratie

Deense woonkamer van ontwerpster Yvonne Koné


Dit is de woonkamer van Yvonne Koné, een Deense ontwerpster voor luxe accessoires voor zowel de man als vrouw. De mooie foto’s zijn gemaakt door fotografe Line T Klein en ontworpen door Stine Langvad voor een artikel in de Elle Decoration DK. Zoals gebruikelijk in Deense woningen bevindt de woonkamer zich tussen twee kamers. In dit geval vind je aan de ene kant de werkkamer, terwijl je de slaapkamer aan de andere kant aantreft. Via prachtige authentieke deuren heb je toegang tot beide kamers.

Deense woonkamer van ontwerpster Yvonne Koné

Strakke woonkamer met authentieke details

De deuren zijn slechts één onderdeel van alle prachtige details. De woonkamer is namelijk ook voorzien van een heerlijk hoog plafond, mooie sierlijke houten kozijnen, niet te overdreven authentieke ornamenten en een schitterende lichte houten vloer. Het is heel bijzonder om te zien dat deze authentieke details gecombineerd worden met strakke lijnen en moderne industriële meubels. De bank is superstrak en modern, terwijl de twee houten salontafels en de kisten voor een industriële look zorgen. En kijk eens naar die mooie industriële hanglamp onder de ornamenten cirkel. Heel leuk gedaan. Bovendien is alles is zó perfect geordend in de woonkamer.

Woonkamer met boekenkastwand

Een belangrijk onderdeel van de woonkamer is de boekenkastwand. Één gehele wand wordt ingenomen door een op maat gemaakte boekenkast. Hierin vind je naast een mooie boekencollectie ook leuke kunstwerken.

Deense woonkamer van ontwerpster Yvonne Koné

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.