Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Wooninspiratie

In de wolken….


Nederland staat bekend om zijn prachtige diverse wolkenpartijen. Niet voor niets waren zoveel kunstschilders in de ban van onze wolken en het Hollands licht. Denk aan Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh, Piet Mondriaan en Johannes Vermeer..

Wolkjes in huis

Ook ik ben momenteel helemaal into de wolken, maar dan op een andere manier. Namelijk wolkjes in huis. De vorm van een wolkje leent zich zo goed voor een dromerig effect in een kinderkamer of een leuk hoekje in huis. Maar ook de snijplank van SNUGstudio of het bordje van Etsyshop Lloyd Loves vind ik zo leuk bedacht. Beide mooi om te gebruiken maar ook perfect om gewoon neer te zetten.

in de wolken 5

in de wolken 6

in de wolken 2

Wolkjes in kinderkamer

Wolkjes in de kinderkamer doen het sowieso gewoon goed. Prachtig als mobiel maar ook zo mooi decoratief als kleerhanger van Tea Pea, muursticker of kussen.

Je kunt de wolkjes zelf makkelijk maken. Een leuk DIY-project! Bijvoorbeeld zoals in de afbeelding hieronder waarbij ijzerdraad is gebogen in de vorm van een wolk, opgehangen met masking tape. Ook een mobiel is zelf makkelijk te maken. Op Pinterest staan leuke tutorials.

Ik ben helemaal in de wolken! En jullie?

in de wolken 10

in de wolken 9

in de wolken 8

in de wolken 7

in de wolken 11

in de wolken 4

in de wolken 3

in de wolken 1

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.