Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Wooninspiratie

De hoofdrol in elke kamer


Als ik denk aan de inrichting van de woonkamer, dan komt de bank het eerste in mij op. De bank is het belangrijkste meubelstuk en speelt voor mij altijd de hoofdrol in de woonkamer. En zo heb je voor elk soort ruimte in huis zo’n hoofdrolspeler. Hieronder heb ik ze voor elke ruimte in huis benoemd. Ik ben benieuwd of jullie dezelfde hoofdrolspelers hebben. 🙂

Slaapkamer – het bed

Daar waar de bank de hoofdrol speelt in de woonkamer, is de hoofdrolspeler in de slaapkamer voor mij het bed. Wat mij betreft de enige logische keuze. Een slaapkamer zonder bed is niet mogelijk.

Badkamer – de douche

In de badkamer is de douche voor mij het belangrijkst. Ik zat nog een beetje te twijfelen, want de wastafel is natuurlijk ook erg belangrijk, maar uiteindelijk geef ik de douche meer prio. Als ik moest kiezen tussen een luxe wastafel of een luxe douche, dan kies ik voor een luxe inloopdouche met een complete douchset met een grote regendouche, douchekraan en handdouche.

Keuken – het fornuis

De keuken is weer een heel ander verhaal. Het fornuis is de grote meneer in de keuken. Zonder fornuis kan je niet koken, en als je niet kan koken in de keuken, dan heb je eigenlijk geen keuken. Doe voor mij maar een grote SMEG of Boretti fornuis!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.