Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

beste-raamdecoratie-slaapkamer
Woonaccessoires

De beste raamdecoratie voor in de slaapkamer


Een goede nachtrust heeft direct effect op je lichaam en je mindset. Structureel een volle nacht pakken zorgt voor een geweldig humeur; je bent veel vrolijker en je kunt de hele wereld aan – bring it on! Helaas kampt een groot deel van de bevolking met slaapproblemen. Stress, wakker worden van een snurkende partner óf niet in slaap kunnen vallen door een te lichte of een te donkere ruimte.

beste-raamdecoratie-slaapkamer

Lekker licht of volledige verduistering
Belangrijk bij het inrichten van de slaapkamer is dat je stilstaat bij wat jij belangrijk vindt aan een slaapkamer. Stem daar vervolgens je raamdecoratie op af. De één slaapt overal en vindt het heerlijk om wakker te worden met de zon in zijn gezicht. De ander wil de ruimte zo donker mogelijk hebben. Waarvoor ga jij?

beste-raamdecoratie-slaapkamer

Geschikte raamdecoratie in beide situaties
Wanneer je de slaapkamer zo licht mogelijk wil hebben, is de keuze reuze: elke raamdecoratie is aan te raden. Ga voor een transparante of semi-transparant vouwgordijn óf kies voor houten jaloezieën. Wil je de slaapkamer zo donker mogelijk? Ga dan voor:

  • Plisségordijnen
  • Gordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Rolgordijnen

Verduisterende plisségordijnen zijn een perfecte keuze voor in de slaapkamer. Daarnaast kunnen plisségordijnen heel dicht tegen het raam geplaatst worden, waardoor er minimale kieren met licht ontstaan. Naast plisségordijnen zijn verduisterende rolgordijnen of vouwgordijnen ook een hele goede keuze voor het verduisteren van de slaapkamer, zodat je heerlijk kunt slapen.

beste-raamdecoratie-slaapkamer

beste-raamdecoratie-slaapkamer

Mocht je toch geïnteresseerd zijn in een ander type raamdecoratie, alle raamdecoratie maak je (extra) verduisterend door je raam te bekleden met een verduisterend gordijn. Daarnaast wordt alle raamdecoratie van Veneta.com op maat gemaakt, waardoor deze mooi aansluit en kieren met licht minimaliseert. Geïnteresseerd? Vraag gratis kleurstalen aan om de kleuren en het materiaal in het echt te bekijken.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.