Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Creatieve woonkamer van fotografen Joachim en Maria
Woonkamer inspiratie

Creatieve woonkamer van fotografen Joachim en Maria


Deze bijzondere woonkamer is van het stel Joachim Oogst en Maria Sattrup uit Denemarken. Joachim en Maria zijn beiden gepassioneerde fotografen en hebben hun droom waar gemaakt door een prachtige woning te kopen die ze naast wonen ook als fotostudio gebruiken. Altijd leuk om te zien hoe creatievelingen omgaan met het interieur van hun huis. Want de creativiteit zie je meestal ook terug in het interieur. Als je kijkt naar de woonkamer van het stel wordt deze theorie inderdaad ook bevestigd.

Creatieve woonkamer van fotografen Joachim en Maria

Via boligmagasinet.dk

Authentieke woonkamer

Met een totale woonoppervlak van maar liefst 240m2 is ook de woonkamer heel erg ruim. Een ruimte die gekenmerkt wordt door een prachtig hoog plafond en heerlijke grote authentieke ramen. De visgraat houten vloer in de woonkamer past er daarom uitstekend bij. Dan komt de structuur van de bijzondere vloer namelijk het beste tot zijn recht.

Bohemien woonkamer

De stijl van de woonkamer is te omschrijven als creatief, kleurrijk en vooral heel erg stijlvol. Achterin de woonkamer is over de gehele muur een zwevend witte open wandkast geplaatst. Hier worden verschillende spullen opgeborgen zoals boeken, kunstwerkjes, boxen, etc. Het open karakter van deze kast past bij de creativiteit van de fotografen. Boven deze kast hangt een supergrote schilderij met een afmeting die nog groter is dan de bank. Een simpele tweepersoonsbank die superleuk versierd wordt door kussens in verschillende formaten en kleuren. De Perzische vloerkleed, de poef en het tafeltje geven de woonkamer beetje een bohemien stijl.

Creatieve woonkamer van fotografen Joachim en Maria

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.