Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Computer stijlvol in je interieur verwerken
Kantoorinrichting

Computer stijlvol in je interieur verwerken


Computers zijn vaak lastig te verwerken in je inrichting. Zo’n groot scherm op je bureau vormt al snel een breuk in de stijl van je woonkamer. Tegelijkertijd heeft iedereen een computer in huis en is het dus belangrijk om hem niet uit de toon te laten vallen bij je gordijnen en je nieuwe bank. Wij hebben hier de beste manieren op een rijtje gezet om je computer stijlvol in je interieur te verwerken.

Computer stijlvol in je interieur verwerken

Computer stijlvol in je interieur verwerken

 1. Om te beginnen kun je je computer natuurlijk verstoppen. De monitor zet je op de plank van een kast, het toetsenbord komt eronder op een lade. Zo kun je op elk moment de kastdeur dicht doen en dat onflatteuze scherm verbergen. Een handig en mooi alternatief is een ouderwets bureau met een klep, die je computer aan het oog onttrekt.
 2. computerkast-zelf-maken

 3. Schaf in plaats van een pc een laptop aan. Die kun je in een la bewaren en alleen op de eettafel zetten als je hem gebruikt. Dat vereist routine, want het is aanlokkelijk om de laptop te laten staan en de papieren die je voor je werk of administratie gebruikt ernaast te laten liggen. Voor je het weet is je eettafel het bureau geworden!
 4. Computer stijlvol in je interieur verwerken

 5. Versier je bureau. Er zijn prachtige decoraties te krijgen waarachter je je computer kunt verbergen. Bijvoorbeeld het kwallenaqauarium met gekleurde LEDs van CUBIC, of een mooie kamerplant. Natuurlijk kun je ook zelf iets moois maken.
 6. Computer stijlvol in je interieur verwerken

 7. Hang je computer aan de muur. Een flatscreen kun je met een speciale beugel aan de muur bevestigen, zodat je hem op elke gewenste plek kunt ophangen en hij niet al teveel plek inneemt. Voor je toetsenbord kun je onder de monitor een klein bureautje aanbrengen. Handig is dat je de computer op deze manier ook op ooghoogte kunt ophangen, want staand werken is veel gezonder dan op een bureaustoel zitten. Ook thuis is het praktisch: zo kun je op weg naar de keuken nog even naar het recept kijken dat je op internet had opgezocht.
 8. Je kunt besluiten om je computer te vervangen voor een tablet. Die neemt bijna geen plek in en heeft toch dezelfde functies als een pc. Voor meer schrijfcomfort kun je er een opvouwbaar toetsenbord bij kopen. Die zijn er in allerlei soorten en maten: ze hebben felle kleuren, soms meerdere scharnieren of ze zijn helemaal flexibel, zodat je ze zelfs kunt oprollen. Met deze gadgets wordt online winkelen en betalen zo leuk dat je de deur helemaal niet meer uit wilt.
 9. Tenslotte nog een tip: als je je computer zo mooi hebt opgeborgen, kun je hem ook gewoon eens in de kast laten liggen. Grote kans dat je op je werk de hele dag naar een beeldscherm zit te staren. Dus waarom zou je thuis niet eens een dag zonder computer kunnen? Je zult merken dat je meer ontspannen bent en je hoofd vrij hebt om te werken aan of te genieten van je mooie inrichting.

Computer stijlvol in je interieur verwerken

computer-stijlvol-in-interieur-8

Computer stijlvol in je interieur verwerken

Computer stijlvol in je interieur verwerken

Bron: Karwei.nl | Theultralinx.com | Misslipgloss.nl | Homedit.com | Stijlvolstyling.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

2 Comments

 • Reply
  Martijn van Andel
  14 juli 2015 at 18:59

  Ik werk op mijn laptop aan de eettafel. Maar het lijkt er tegenwoordig (zoals jij ook beschrijft) meer op dat ik aan mijn bureau aan het eten ben!

 • Reply
  Bart
  15 november 2016 at 14:42

  Erg leuk artikel! Op elke foto vind ik het erg stijlvol ingericht, wat motiveert om thuis te gaan werken. Verder vind ik het ook altijd belangrijk dat de tafel waaraan ik werk goed schoon is, zodat ik niet afgeleid word.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.