Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Wooninspiratie

Complete interieur sets


Persoonlijk zijn we geen fan van setjes in de inrichting. We houden mee van losse meubelen en accessoires, die we met elkaar combineren. Zo zijn bijna alle meubels die we in huis hebben van een andere leverancier of van een ander merk. De meubels of accessoires die wel van hetzelfde merk dezelfde leverancier zijn zijn beperkt. Sterker zelfs, op het moment van schrijven kan ik er geen bedenken. Ik kan me wel herinneren dat vroeger setjes wel heel erg populair zijn. En blijkbaar zijn er nog steeds heel veel mensen die een complete interieur kopen!

Complete interieur

Met een complete interieur worden verschillende meubels bedoeld, die uit dezelfde set komen. Als het bijvoorbeeld om de woonkamer gaat, kan je denken aan de salontafel, de eettafel, een dressoir en een vitrinekast. Deze meubelen komen uit dezelfde set, hebben een bepaalde naam, en hebben allemaal hetzelfde ontwerp. Ze zijn bijvoorbeeld allemaal gemaakt van hetzelfde materiaal, ze hebben dezelfde handgrepen, ze hebben hetzelfde blad, noem maar op.

Voordelen van complete interieur sets

Nogmaals, persoonlijk geef ik de voorkeur aan losse meubels en accessoires van verschillende merken en verschillende leveranciers, maar het kopen van complete interieurs biedt wel een aantal voordelen. Een complete interieur set is bijvoorbeeld vaak voordeliger dan dat je alle meubels los koopt. Je bent snel klaar met shoppen, omdat je niet alle los hoeft uit te zoeken. En je hoeft niet bang te zijn, dat je meubels hebt, die niet bij elkaar passen. Voor heel veel mensen is een complete interieur set dus eigenlijk dé perfecte oplossing. Voor elke ruimte zijn er wel complete interieur sets verkrijgbaar. Voor de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer, en complete interieurs voor de kinderkamer zijn hélemaal populair!

En eerlijk is eerlijk, sommige interieur sets zien er ook best wel leuk uit. Hieronder heb ik een aantal mooie voorbeelden van complete slaapkamers, complete kinderkamers en complete woonkamers van Woonenzo!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Leon
    25 september 2018 at 07:22

    Ben zelf ook niet heel erg fan van setjes, maar wel van setjes in kleine delen, zoals een eettafel en eetstoelen.

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.