Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken

Carla Zwart & de inrichting van haar huis


Wie is Carla Zwart?
Ik ben getrouwd met Don Muschter en heb drie kinderen: Sam (10), Pip (4) en Floor (3). Ik werk als HR-adviseur en heb mijn webshop KEET&koter. KEET&koter verkoopt stoere en hippe woon- en kinderaccessoires voor een origineel familiehuis.

Hoe ziet een normale werkdag van jou eruit?
Op de dagen dat ik als HR adviseur werk, breng ik ’s ochtends de kids naar school en kinderdagverblijf en ben ik daarna bezig met mensen in hun dagelijks werk, hun ontwikkeling en loopbaan. ’s Avonds als de kinderen in bed liggen, verwerk ik de bestellingen van KEET&koter, maak ik verzendingen klaar en ben ik bezig met inkoop, promotie of administratie van de webshop.
De andere dagen van de week combineer ik mijn webshop met het thuisfront als WAHM. Het is soms druk om alles met elkaar te combineren, maar het is ook een erg leuke balans tussen het mensgerichte van mijn HR-vak en het creatieve van mijn webshop.

En je vrije dag?
Genieten van wakker worden en niet gelijk iets hoeven is dan helemaal fijn: geen gehaast, een ontbijtje met man en kids in m’n joggingbroek en een hele dag voor me waarin we van alles kunnen doen. Don is ook ondernemer en met allebeide een eigen bedrijf lopen vrije tijd en werk vaak door elkaar heen en is het erg belangrijk af en toe bewust je laptop en telefoon uit te zetten.

Wat doe je het allerliefste?
Even heerlijk relaxen naast een druk en leuk leven thuis, namelijk op vakantie met man en kids naar zon, zee en strand!

Beschrijf eens de inrichting van jouw huis?
Mijn webshop staat voor stoer en hip wonen mét kids en dat zie je in onze inrichting terug. Een heerlijk familiehuis waarin we ons als volwassenen thuis voelen, maar ook de kinderen helemaal hun plek hebben. We hebben een licht huis met wit als basis. Maar ook met gekleurde muren die regelmatig weer veranderen van kleur. In ons huis vind je een combinatie van design, stoere materialen zoals sloophout, autoband en oude legertenten, ethnische accessoires van aluminium en kleurrijke details.
Onze inrichting is eigenlijk nooit af. Er is altijd inspiratie iets te veranderen. Het volgende project is het wit verven van de houten trappen naar boven én we willen een compositie maken van mooie zwart-wit foto’s van Don die ondermeer reisfotograaf is, aan de muur in de woonkamer.

Je mag één ding van jouw huidige inrichting meenemen naar je nieuwe huis. Wat neem je mee?
Mijn gezin! Geen inrichtingsitem, maar het belangrijkste om overal weer een thuis mee te creëeren. Als ik moet kiezen voor een ding, zijn het de foto’s van man en kids die in ons huis hangen gemaakt tijdens vakanties. Een item dat ik liever niet mee wil nemen naar mijn volgende huis is de houten vloer. Ik zou kiezen voor een beton- of microcement vloer die beter bestand is tegen kids, hond en poes!

Waar haal jij inspiratie vandaan?
Ik haal inspiratie uit woonbladen en blogs. Heerlijk om virtueel, op papier, maar ook in het echt bij mensen binnen te kijken. Daarnaast komt inspriratie vaak onverwachts door iets dat je zomaar ziet of doet.

Jouw tip voor de lezer?
Met een gezin moet je huis vooral leefbaar zijn, met materialen die niet alleen mooi zijn maar ook tegen een stootje kunnen. Streef naar een familiehuis waarin de kids zich thuis voelen, maar waarin je als volwassene ook je eigen plek hebt met als uitgangspunt: hoezo kinderachtig!

Carla & de inrichting van haar huis

Carla & de inrichting van haar huis

Carla & de inrichting van haar huis

Carla & de inrichting van haar huis

Carla & de inrichting van haar huis

Carla & de inrichting van haar huis

Carla & de inrichting van haar huis

Carla & de inrichting van haar huis

Carla & de inrichting van haar huis

Carla & de inrichting van haar huis

Carla & de inrichting van haar huis

Carla & de inrichting van haar huis

Carla & de inrichting van haar huis

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

 • Reply
  Yoland van der Peijl
  6 juni 2010 at 10:21

  Wat een heeerlijk huis en supergave inrichting! Helemaal mijn stijl.
  Pluk de dag.
  Yoland.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.