Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Vintage interieur

Carissa Erickson & haar interieur

Wie is Carissa Erickson?
Ik ben opgeleid als ingenieur, maar zou graag ooit een carrière willen hebben dat te maken heeft met interieur. Momenteel ben ik een full-time moeder van twee drukke jongens. Als ik niet achter mijn kinderen aan het lopen ben, ben ik meestal bezig met een soort interieur project in mijn eigen huis.

Wat betekent interieur voor je?

Voor mij is interieur alles wat te maken heeft met het weerspiegelen van je persoonlijkheid in een bepaalde ruimte. Ik vind het leuk als kamers niet lijkt alsof het ‘ingericht’ is, maar die wel een verhaal vertellen van de persoon die daar woont.

Hoe zou je jouw eigen interieur omschrijven?

Mijn stijl is tamelijk traditioneel, maar ik houd het graag fris en leuk. Ik verander daarom ook graag vaak dingen in mijn huis. Ik ben bezig met het wit schilderen van mijn muren, maar ik neigen naar een patronen muur, met een paar felle kleuren, en een vleugje metallic goud. Waar ik ook erg van kan genieten, is het zelf maken van dingen. Dus je zult een aantal van mijn eigen DIY-projecten aantreffen rond mijn huis (net als mijn geschilderde chevron kleed en mijn wereld kroonluchter). Ik ben ook begonnen met het verzamelen van vintage elementen, om een beetje karakter toe te voegen aan het interieur.

Waar haal je inspiratie voor je huis?

Ik lees heel veel ontwerp blogs en ben bovendien al jaren geabonneerd op Canadian House & Home magazine en Style at Home magazine. Elke maand kijk ik ernaar uit om het in mijn brievenbus te ontvangen!

Wat is je favoriete stad?
Het klinkt stom, maar ik denk dat mijn favoriete stad Saskatoon is (waar ik woon)! Het is een mooie stad in de zomer (hoewel het in de winter erg koud en besneeuwd is) en het is een perfecte plek om een ​​gezin te stichten. Als ik een internationale stand zou moeten kiezen, zou het waarschijnlijk Florence zijn. Mijn man en ik zijn er op vakantie geweest, voordat we getrouwd waren. Het was adembenemend. We loved it!

Jouw tip voor de lezers?
Je hoeft geen groot budget te hebben om een mooie ruimte te creëren. Een kleiner budget maakt je alleen maar creatiever! Sommige van mijn favoriete stukken zijn dingen die ik heb ik zelf gemaakt.

Interieur van Carissa Erickson

Interieur van Carissa Erickson

Interieur van Carissa Erickson

Interieur van Carissa Erickson

Interieur van Carissa Erickson

Interieur van Carissa Erickson

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.