Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Keuken inspiratie

Bulthaup b3 keuken


Voor iedereen die alleen het allerbeste wil, is er de vernieuwende bulthaup b3 keuken. Elke bulthaup b3 keuken is uniek. Het geeft invulling aan een persoonlijke stijl van leven.

Bulthaup b3 keuken diversiteit

Het fascinerende aan bulthaup b3 keuken is de diversiteit van de mogelijkheden in combinatie met de stijlvolle ingetogenheid van het ontwerp. Het spectrum is breed: er zijn massieve vormen en fragiele, zwevende elementen maar ook robuuste grondgebonden blokken. Bij de toplagen loopt de range van roestvrijstaal, aluminium en lak tot en met hout van topkwaliteit. Al die dingen bij elkaar leveren een schat aan mogelijkheden op. Het doordachte concept en de ambachtelijke, technisch perfecte uitvoering maken dat alle combinaties een harmonieus totaalbeeld opleveren.

Bulthaup b3 keuken

Bulthaup b3 keuken

Bulthaup b3 keuken architectuur

De bulthaup b3 keuken markeert het begin van een ongekende vrijheid van ontwerpen en inrichten. De multifunctionele wand zorgt ervoor dat bulthaup b3 keuken zich los kan maken van de plattegrond van de ruimte en zelf de architectuur van die ruimte bepaalt. De muur wordt geactiveerd, zowel functioneel als qua ontwerp, en ontwikkelt zich tot verbindingsstuk dat keuken en woongedeelte laat versmelten tot een eenheid.

Bulthaup b3 keuken ergonomie

De makers van bulthaup b3 keuken vonden dat alles moeiteloos bereikbaar moet zijn. Daarom is er geen bergruimte helemaal onder of helemaal boven. Het accent ligt op het middengebied, vlak boven het werkblad. Met functieboxen en -elementen is die ruimte buitengewoon goed én stijlvol benut.

Bulthaup b3 keuken innovatie

Gestalte geven aan een visie – daaraan dankt bulthaup zijn voortrekkersrol in de branche. Bij de bulthaup b3 keuken komt dat tot uitdrukking in het totaalbeeld en de afzonderlijke elementen: functiebox en spoelunit, monoblock en massief houten front in light design – het zijn stuk voor stuk baanbrekende ontwerpen.

Bulthaup b3 keuken

Bulthaup b3 keuken

Bulthaup b3 keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.