Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Keuken inspiratie

bulthaup b1 keuken


De bulthaup b1 keuken is “keuken puur”: jong van uiterlijk, jong wat betreft voordelen en prijs. Alles bij de b1 kitchen is teruggebracht tot de essentie, perfect doordacht en afgewerkt. Dat geeft b1 de tijdloze schoonheid van een beeldhouwwerk. Een klein aantal basiselementen, toplagen en materialen voor oplossingen die een doelmatige vorm koppelen aan esthetiek op topniveau.

bulthaup b1 keuken

bulthaup b1 keuken

<h2>Bulthaup b1 keuken hoge kasten</h2>
De bulthaup kasten lopen helemaal door tot aan het plafond of juist niet – de keuze is aan jou. In de ombouwkasten voor apparatuur passen 2 inbouwapparaten boven elkaar. De frontmaten worden aangepast op de apparatuur die jij wenst. De afgeschuinde greeprand is bij hoge kasten altijd verticaal geplaatst.

<h2>Bulthaup b1 keuken bovenkasten</h2>
De bulthaup b1 bovenkasten met deur zijn te plannen in hoogtes tussen 72 en 136 cm met 2 a 4 legplanken. Tussen plafond en kast moet een afstand van 2 cm worden aangehouden. Het b1 verlichtingssysteem kan desgewenst in de fabriek in de afdekplaat onder de bovenkasten of in de borden worden ingepast.

<h2>Bulpthaup b1 keuken onderkasten</h2>
De bulthaup b1 onderkasten kunnen worden gepland in 4 breedtes (30,40,60 en 90 cm). 4 Soorten onderkasten vormen samen het gehele programma. De werkhoogte is met behulp van de plint in te stellen op 90 of 94 cm. De plint wordt in een rechte lijn met de kastjes geplaatst. Of met een inspringing die meer ruimte voor de voeten biedt.

<h2>Bulthaup b1 keuken materialen en kleuren</h2>
Kiezen voor de essentie betekent bij de bulthaup b1 keuken ook de toepassing van een select aantal hoogwaardige materialen. Roestvrij staal, aluminium, glas, essen- en notenhout, als fineer of massief hout, en daarnaast laminaat en lak in de kleuren alpinewit en zandgrijs.

bulthaup b1 keuken

bulthaup b1 keuken

bulthaup b1 keuken

bulthaup b1 keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.