Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Brocante webwinkel Onder de appelboom brocante en theetuin


Onder de appelboom brocante en theetuin is een Brocante webwinkel van Geke & Maaike. De Brocante webwinkel is gevestigd in Ommen. De theetuin ligt in een bosrijke omgeving. Je kunt hier heerlijk genieten met een kopje thee (of koffie) met wat lekkers. In de theetuin staat een pipowagen vol met Brocante spullen. Deze hebben ze helemaal zelf opgeknapt.

Fysieke winkel

Bij Onder de appelboom brocante en theetuin vind je authentiek brocante. Brocante spullen uit vroegere tijden, zoals oud keukengerei, linnengoed, servies, meubeltjes en woonaccessoires. De Brocante komt overal vandaan, voornamelijk uit Frankrijk, België en Nederland.

Brocante webwinkel

Natuurlijk is het ook fijn om thuis vanuit je luie stoel de Brocante spulletjes te bekijken. Ze hebben daarom een deel van de brocante een plekje gegeven in de Brocante webinkel. Tevens kan je daar de sfeer van de theetuin proeven.

Onder de appelboom brocante en theetuin is steeds op zoek naar nieuwe vondsten. Er komen dus regelmatig nieuwe Brocante spullen in de pipowagen en in de Brocante webwinkel.

Contact
Geke Dijk en Maaike Dijk
Hessenweg West 12
7731 RN Ommen
Tel. 0529-454212
E-mail: info@brocante-theetuin.nl
Website: www.brocante-theetuin.nl

Brocante webwinkel Onder de appelboom Brocante & Theetuin

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.