Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Bonnet gebreide poef van Casalis
Gebreide poef Meubels Woonaccessoires Wooninspiratie

Bonnet gebreide poef van Casalis


Casalis is een Belgische fabrikant van luxe karpetten, maar heeft ook een super leuke collectie gebreide poefs. Deze bonnet collectie van gebreide poefs en plaids is ontworpen door Liset van der Scheer. Ze zijn speels, praktisch en erg comfortabel. Je kunt de gebreide poefs dus gebruiken om te liggen, zitten, spelen en zelfs om een dutje op te doen.

Bonnet gebreide poef van Casalis

Gebreide poef van merinowol

Deze oogstrellende collectie poefs en plaids is ontworpen door Liset van der Scheer. De poefs zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, steeds van een gemakkelijke afneembare muts voorzien. De plaids en mutsen zijn gebreid in 100% merinowol, verkrijgbaar in tientallen kleurstellingen en laten zich makkelijk onderhouden. De mutsen kunnen ook afzonderlijk besteld worden los van de poefs. De kleuren laten zich perfect combineren met die van de Casalis tapijtencollectie. Samen met u gaan we op zoek naar dat kleuraccent dat uw interieur een nieuw soort vitaliteit geeft.

Duurzame gebreide poef

De basis van de poef (schuim bij de Rocca vorm – synthetische bolletjes bij de Palla en Stella) is van een hoge kwaliteit met een hoge elasticiteit. De gebreide hoezen en de plaids zijn geproduceerd in 100% hoogwaardige Merino wol. Daardoor zijn ze bijzonder duurzaam en vertonen ze weinig peeling. De mutsen zowel als de plaids kan men wassen, mits de voorschriften voor wol gerespecteerd worden.

Gebreide poef wassen

De plaids en musten voor de poefs bestaan uit 100% Merino wol. Ze mogen bijgevolg gewassen worden mits de voorschriften voor wol gerespecteerd worden. Zo wordt handwas aanbevolen. koud bleken is niet mogelijk. Verder is een droogtrommel niet toegelaten, en kan warm (niet heet) gestreken worden.
De poefs van het type Rocca kunnen makkelijk gewassen worden, eventueel gebruik makend van neutrale zepen. De poefs van het type Palla en Stelle kunnen bij vlekken ook met neutrale middelen afgewassen worden.

Bonnet gebreide poef van Casalis

Bonnet gebreide poef van Casalis

Bonnet gebreide poef van Casalis

Bonnet gebreide poef van Casalis

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.