Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

werkkamer
Wooninspiratie

Binnenkijken in het geweldige atelier van een Zweedse stiliste


Ik mag niet te hard mopperen; Ik heb een hele mooie werkkamer. Hij is ruim en licht en biedt me als interieurstyliste eigenlijk alles wat ik nodig heb. Maar als ik de foto’s zie van dit atelier, krijg ik toch de enorme behoefte om de hele boel aan te pakken en te restylen. Ik ben me toch jaloers! Dan moet ik alleen misschien wel eerst even beginnen met toch iets meer opruimen…

werkkamer

werkkamer 4

werkkamer 5

werkkamer 3

werkkamer 2

werkkamer 6

werkkamer 12

werkkamer 11

werkkamer 9

Foto’s: Sara Landstredt via katrinb.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.