Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Wooninspiratie

Begrijp jij het?

Je moet ervan houden. Het begrijpen. En misschien een beetje durven, ook wel. Alhoewel, durven .. Gewoon proberen en als het niks is, dan is het ook zo weer verdwenen. Hoppa! Weg. Al enig idee waar dit naartoe gaat? De echte die-hard stylingfreaks zijn er dol op, stylisten (zoals ik) natuurlijk ook. Superhandig ook tijdens onze fotoreportages. Masking tape! Ik hou ervan. Samen met een collega/stylistenvriendin verkneukel ik me bij alles wat getaped is. Het is snel, het is simpel en geeft meteen een super geinig resultaat. En je kunt restylen met weinig budget of een kringloopaankoop helemaal hip maken.

Masking tape

Masking tape

Masking tape

Tot grote ergernis van mijn moeder (die het dus niet begrijpt) is bijna alles in ons huis voorzien van een felgekleurd stukje tape. Mocht je nieuwsgierig zijn: in april 2014 kun je bij me binnenkijken in de VT Wonen.

Bij deze wat inspiratie, zodat jullie hopelijk ook besmet worden met het virus! Vooral erg leuk om deze Kerst het tapen eens uit te proberen.

Mocht je echt all-the-way willen gaan: check dan eens masking-tape van MT Casa, dit zijn brede stroken waar je bijvoorbeeld een muur of keuken mee kunt restylen.

Masking tape

Masking tape

Masking tape

Masking tape

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.