Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Balkon styling met planten
Balkon inspiratie

Balkon styling met planten


Dit balkon heb ik weer gevonden bij Fantastic Frank. Een fantastisch terras balkon van ongeveer 12m2, waar je van ’s morgens tot’ s middags zon hebt. Het is smal maar ook erg lang, een vorm waar we in Nederland veel mee te maken hebben.

Balkon styling met planten

Het gaat hier om een nieuwbouwappartement, wat ook te zien is aan de combinatie van staal en steen in de balkonreling. Voor de verkoop van het appartement hebben ze de inrichting en styling eenvoudig gehouden. De houten vlonders vormen al een goede basis. In plaats van grote luxe loungebanken is er gekozen voor twee simpele stoelen. En om het een beetje gezellig te maken, vind je over het gehele balkon mooie groene planten in potten, manden en zakken. Zo simpel kan styling zijn.

Planten pot, zak en mand

SFD94E494735F1E45ABA080E5219FAD068D_2200x

Bron: Fantasticfrank.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

2 Comments

 • Reply
  Michelle
  23 juni 2015 at 18:04

  Erg mooi en stijlvol! Ik hou enorm van planten, maar ik heb helaas niet zulke groene vingers. Wel viel het me op dat een mooie balkonvloer al een heel groot verschil maakt qua uitstraling. Ik ga denk ik zelf ook een mooie vloer leggen!

 • Reply
  Line Gevers
  11 augustus 2015 at 13:49

  Wat een gave foto’s, hier kan je genoeg inspiratie uit halen. Laatst zag ik ook een balkon met kunststof vloertegels in een patroon gelegd dat vond ik ook erg leuk.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.