Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Balkon ingebouwd in dak
Balkon inspiratie Scandinavisch interieur

Balkon ingebouwd in dak


Juwelier Annette Dickow woont samen met haar echtgenoot en twee kinderen in Kopenhagen. Een stijlvol Scandinavisch appartement, die op z’n Scandinavisch is ingericht. Hoge plafonds, schone lichte basis, zwart-wit contrasten, en een mix van oude en nieuwe meubels. Niet alleen de hoge plafonds en de heldere vlakken zorgen ervoor dat het appartement groter lijkt… Het ruime balkon speelt hierbij ook een belangrijke rol.

Balkon ingebouwd in dak

Knus en gezellig
Het appartement bevindt zich op de twee bovenste verdiepingen van een groter complex. Je hebt hier te maken met schuine daken. Binnen merk je dat door de aanwezigheid van de dakkapellen en schuine plafonds, maar ook op het balkon heb je hiermee te maken. Het balkon is namelijk als een grot ingebouwd in het dak. Het grote voordeel hiervan is dat je enorm veel privacy hebt. Door het ingebouwde karakter, kan je het hier ook lekker knus en gezellig inrichten.

Balkon ingebouwd in dak

Houten vlonders op de vloer en tegen de wand zijn gecombineerd met een glazen reling. Annette heeft bovendien met andere houten planken een eigen lage houten bank en een plantenbak gecreëerd. Met behulp van leuke accessoires zoals de plantenpot, de lantaarn, de houten krat en comfortabele kussens is het een gezellig zithoekje geworden.

De twee vlinderstoelen in de zijn van Ox Denmarq.

Balkon ingebouwd in dak

Bron: Boligpluss.no | Fotografie: Charlotte Schmidt Olsen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.