Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer van interieurontwerpster Heloisa Málaga
Badkamer inspiratie Klassiek interieur Vintage interieur

Badkamer van interieurontwerpster Heloisa Málaga


Vandaag laten we je de badkamer zien van interieurontwerpster Heloisa Málaga. De badkamer is onderdeel van haar prachtige woning gelegen in Marbella in Spanje. Aan de prachtige antieke en vintage details is het haast niet te zien, maar de woning is volledig vernieuwd en opnieuw opgebouwd. De charmes van de mediterrane sfeer is gelukkig dus nog wel behouden.

Badkamer van interieurontwerpster Heloisa Málaga

Mediterrane badkamer

Die mediterrane sfeer is heerlijk en helemaal passend bij Andalusië. Om deze sfeer te creëren in de badkamer heeft de interieurontwerpster elementen hergebruikt die ze gevonden heeft in België, Italië, Frankrijk, maar ook Marokko. De badkamer is voorzien van een prachtige houten vloer in een crème kleur, die gecombineerd wordt met een lichtblauwe muur. Aan de buitenmuur is een schitterende raamwerk gecreëerd die uitzicht biedt over de tuin, waar je vanuit het klassieke bad op pootjes van kan genieten. Middels zwarte jaloezieën kan de badkamer afgesloten worden voor de buitenwereld.

Wat ook erg bijzonder is, is de wasmeubel die hergebruikt is van een oude houten sidetabel die vroeger in een winkel werd gebruikt. Hierop is een prachtige rechthoekige wasbak in klassieke stijl geplaatst.

Badkamer van interieurontwerpster Heloisa Málaga

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.