Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer van fashion stylist Bianca Lee Vasquez
Badkamer inspiratie Klassiek interieur

Badkamer van fashion stylist Bianca Lee Vasquez


Dit is de badkamer van fashion stylist Bianca Lee Vasquez. Een heldere lichte badkamer, vol met leuke en kleurrijke ideeën. De gehele badkamer vloer is betegeld met kleine witte vierkante mozaïek tegeltjes. En ook sommige muren en het wastafel werkblad zijn daarmee bekleed. Deze simpele tegeltjes geven de badkamer een minimalistische basis, die de stylist aangevuld heeft met leuke kleurrijke details. Door de sierlijke ornamenten aan het plafond, heeft de badkamer niet een té strakke uitstraling.

Badkamer van fashion stylist Bianca Lee Vasquez

Via Elle.fr

Inloopdouche over de gehele breedte

Voor Bianca is de douche het belangrijkst. Ze heeft daarom een grote inloopdouche genomen, die over de gehele breedte van de badkamer loopt, afgeschermd met een glazen wand. Elke ochtend en net voor het slapen, neemt de stylist een snelle douche. Vooral als ze de avond heeft doorgebracht met rokers.

In de muur van de inloopdouche is een langwerpige inham gecreëerd, zodat er een plek ontstaat om badspullen in op te bergen. Shampoo, douchegel, noem maar op. Aan dezelfde muur hangt een sierlijke designradiator van chroom, die ook als handdoekenrek wordt gebruikt. De grote luxe regendouche is netjes in het plafond verwerkt.

Badkamer decoratie

Net buiten de inloopdouche, vóór het glazen scherm, is een sierlijke witte vrijstaand bad op pootjes geplaatst, voorzien van een mooie klassieke kraan en douchekop. De zachte schapenvacht vloerkleed voorkomt koude voeten bij het uitstappen uit het bad.

Een ander leuk idee is de houten decoratieladder tegen de badkamer muur. Hier hangen planken aan, voor het opbergen van spullen zoals make-up. Aan de andere kant van de badkamer is nog meer opbergmogelijkheden gecreëerd door middel van het opstapelen van kleurrijke dozen. Hier zie je ook een stukje van het bijzondere Pierre Frey gordijn, bedrukt met palmbomen.

Badkamer van fashion stylist Bianca Lee Vasquez

Badkamer van fashion stylist Bianca Lee Vasquez

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.