Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer slaapkamer combi
Badkamer inspiratie Modern interieur

Badkamer slaapkamer combi


Het is altijd een soort van sprookje om een slaapkamer met een badkamer of een bad in de slaapkamer te hebben. Iets wat je alleen in luxe designhotels ziet en iets wat onhaalbaar lijkt. Maar steeds vaker wordt deze droom waargemaakt bij mensen thuis. Vandaag wil ik jullie zo’n mooie slaapkamer badkamer laten zien. Gelegen in het zogenaamde ‘Totem House’ in Toronto, en ontworpen door interieur architect Reza Aliabadi. Nice!

Badkamer slaapkamer combi

Marmer en hout

De totale ruimte is heel groot. En dit biedt natuurlijk perspectief. Voor het grote tweepersoonsbed is een kubus geplaatst waar een grote inloopdouche is geïnstalleerd. Een hele luxe inloopdouche met een vierkante regendouche uit het plafond, glazen schermen en witte marmeren tegels. Deze witte marmeren tegels komt ook deels terug in de vloer van deze kamer, gecombineerd met delen vloer van hout.

De achterzijde van de inloopdouche wordt gebruikt om de moderne witte badkamermeubel en grote spiegel op te hangen. Dit gedeelte is door het dakraam lekker licht. Hier vind je bovendien een grote kastenwand.

Aan de rechterkant van het bed vind je het ovalen vrijstaand bad en nog een lage meubel waar handdoeken worden opgeborgen.

Badkamer slaapkamer combi

Badkamer slaapkamer combi

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.