Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer renovatie van Leanne & Brad
Badkamer inspiratie Klassiek interieur

Badkamer renovatie van Leanne & Brad


Het is altijd fantastisch om te zien hoe een renovatie of verbouwing goed is gelukt. Vooral als je hierbij ook de before en after foto’s kan zien. Vandaag wil ik jullie inspireren met de badkamer renovatie van Leanne en Brad, die na hun trouwerij naar een oud schoolgebouw verhuisde in Pennsylvania. Het schoolgebouw werd compleet verbouwd, en eigenlijk was daarna niets meer herkenbaar. Super indrukwekkend. Hieronder zie je dus de nieuwe badkamer.

Badkamer renovatie van Leanne & Brad

Badkamer renovatie van Leanne & Brad

Via countryliving.com

Extra ruimte creëren

De oude badkamer was klein. Maar door de muur te verwijderen en de kruipruimte erbij te betrekken, werd het aantal vierkante meter verdubbeld. Hierdoor was er zowel voor het ontwerp als de inrichting veel meer mogelijkheden. Volgens Leanne hebben ze de lelijkste badkamer ooit, omgetoverd tot een droom badkamer.

Leuke badkamer ideeën

Het verlaagde plafond verwijderd, waardoor de mooie originele houten balken weer tevoorschijn kwamen. Ook heeft de badkamer een nieuwe vloer en nieuwe wandtegels gekregen. Maar eigenlijk is alles veranderd. Het vaste bad is bijvoorbeeld vervangen door een klassiek vrijstaand bad op pootjes. En de douche die voorheen met het bad werd gecombineerd, is nu een open douche geworden met twee douchekoppen.

Wat een verschil!

Badkamer renovatie van Leanne & Brad

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.