Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer ontwerp uit Palm Beach
Badkamer inspiratie

Badkamer ontwerp uit Palm Beach


Deze mooie badkamer heb ik gevonden op de website van interieur ontwerper Sarah Davison uit Australie. Zij heeft de opdracht gekregen om een relaxte gezinswoning te ontwerpen met het gevoel en uitstraling van een luxe resort uit Hawai. Een woning met een warm en natuurlijk, low key en beachy, luxe interieur inrichting maar mét gevoel voor plezier. De badkamer is dé perfecte reflectie van die briefing. De Australische fotograaf Prue Ruscoe is gevraagd om de mooie interieur foto’s te maken.

Badkamer ontwerp uit Palm Beach

Badkamer met sobere kleuren

In deze mooie badkamer is gebruik gemaakt van verschillende materialen. Dit zorgt voor veel dynamiek in deze fantastische ruimte. Voor de badkamer muren is er bijvoorbeeld gekozen voor matte tadelakt, de vloer is van beton, terwijl het gedeelte onder de douche uit houten planken bestaat. Het mooie is dat deze drie verschillende onderdelen in de badkamer naadloos op elkaar aansluiten. Alsof ze bestemd zijn voor elkaar. Het rauwe beton en het hout geven de badkamer een natuurlijk gevoel. En allen zijn bovendien uitgevoerd in een sober kleurenpalet bestaande uit grijs, bruin en groen.

Badkamer inloopdouche met Marokkaanse tegels

In deze badkamer draait het natuurlijk allemaal om de grote inloopdouche, voorzien van prachtige details met de felgekleurde achterwand als dé eyecatcher. Deze wand is betegeld met schitterende Marokkaanse tegels in verschillende blauwtinten. Niet alleen de kleuren zijn mooi, maar ook het patroon is fascinerend. Deze muur is dé perfecte balans ten op zichte van de overige sobere kleuren in deze badkamer. In het plafond is een mooie grote regendouche verwerkt, waar je heerlijk onder kunt genieten van een warme douche. In de muur is nog een inham gemaakt om badspullen op te bergen. Langs één muur is een rails geplaatst dat lijkt op een rails waaraan je jezelf moet vasthouden, maar in werkelijkheid wordt het gebruikt als handdoekenrek. Een leuk idee!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.