Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer inspiratie Modern interieur

Badkamer ontwerp met luxe materialen


In een appartement die te koop staat in het hart van Oude Pijp in Amsterdam, heb ik deze mooie moderne badkamer gevonden. Het appartement is een aantal jaren geleden volledig gerenoveerd met natuurlijke en hoogwaardige materialen. De huidige eigenaar is zelf interieur ontwerpers, en de interieur inrichting heeft hij dan ook uiteraard zelf ontworpen. Hieronder zie je het mooie ontwerp voor de badkamer.

Badkamer ontwerp met luxe materialen

Moderne voorzieningen

De badkamer heeft een redelijk formaat, en is dan ook voorzien van veel moderne gemakken, zoals het ligbad, het zwevende badmeubel en een aparte inloopdouche. Ook in de badkamer is te zien dat er gewerkt is met kwalitatief hoge oplossingen en materialen. De muren zijn bijvoorbeeld allemaal verwerkt met speciale badkamerstuc van het merk Senso, de badmeubels van massieve walnoot hout en is het sanitair van bekende a-merken. Wat ik zelf het mooist vind, zijn de zwarte Vola kranen en de zwarte regendouche van Dornbracht. En ook de wastafel van Corian is super strak.

Kuxe badkamer verlichting

Naast de badkamermeubels en sanitair, is er ook veel aandacht besteed aan de badkamer verlichting. De verlichting is verwerkt aan de zijkanten van het plafond, wat het geheel een luxe uitstraling geeft. Dezelfde verlichting zie je ook terug aan de onderkant van het bad.

Badkamer ontwerp met luxe materialen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Eva
    27 augustus 2014 at 16:15

    Prachtig, vooral de verlichting

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.