Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer met zwarte en roze accenten
Badkamer inspiratie Industrieel interieur Modern interieur

Badkamer met zwarte en roze accenten


De meeste badkamers die ik mooi vind zijn vaak licht en hebben een neutrale kleurenpalet. Wit, grijs en zandkleur komen hierin vaak voor. Heel af en toe kom ik een badkamer tegen, waarbij minder populaire kleuren wordt gebruikt, en die mij ook nog eens aanspreekt. De badkamer die ik vandaag met jullie wil delen is er zo één.

Badkamer met zwarte en roze accenten

Zweedse samenwerking

Deze foto’s zijn uitgebracht door het Zweedse keuken ontwerp bedrijf Ballingslöv. De styling van de badkamer is een samenwerking tussen de stylisten Åsa Dyberg en Anna Wedin. Zij zijn betrokken geweest bij deze mooie photoshoot en hebben een moodboard gecreeerd en de bijzondere kleuren en materialen uitgeozen in deze badkamer.

Jammer genoeg is slechts één gedeelte van de badkamer uitgelicht, namelijk het gedeelte waar de wastafel staat. Je ziet prachtige raampartijen met stoere industriele zwarte kozijnen van staal. Het zwart is ook gebruikt voor de grote muur, die gecombineerd wordt met de lage roze muur onder het kozijn. Een prachtige combinatie. De moderne wastafel is strak wit, is voorzien van een marmeren blad en afgewerkt met een mooie koperen kraan. En omdat het koper hier zo mooi bij past, zijn ook de kleine handdoek haken aan de muur ook van koper.

Wat mij betreft mogen zij vaker samen werken!

Badkamer met zwarte en roze accenten

Badkamer met zwarte en roze accenten

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.