Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer met wit, marmer en goud
Badkamer inspiratie Klassiek interieur

Badkamer met wit, marmer en goud


Normaal gesproken ben ik niet zo van de enorme super luxe grote vrijstaande villa’s. Maar van een Victoriaanse villa gelegen in een buitenwijk van Sydney was ik tóch wel even onder de indruk. Van de mooie witte gevel, de ruimtelijkheid, het materiaalgebruik, en de klassieke chique details die je hier en daar in het interieur terugziet. Dat zie je voornamelijk ook goed terugkomen in het ontwerp van de badkamer, wat tevens mijn favoriete ruimte is van het huis.

Badkamer met wit, marmer en goud

Wit en marmer
Het is een vrij ruime badkamer, die in de basis erg wit is ingericht. Mooie grote witte vloertegels, strak gestuukte en wit geschilderde muren en plafond. De originele sierlijke ornamenten en schouw zijn volledig gerestaureerd, zodat ze weer als nieuw uitzien, terwijl het karakteristieke karakter is behouden.

Badkamer met wit, marmer en goud

Spiegelschuifdeur wand
Deze zijn gecombineerd met een prachtige zwevende witte grijze marmeren wastafel en rechthoekig vrijstaand bad. Via een grote spiegelschuifdeur wand, die van de vloer helemaal tot aan het plafond loopt, wordt de grote inloopdouche gescheiden van de rest van de badkamer.

Badkamer met wit, marmer en goud

Gouden details
De gouden details komen als rode draad in het ontwerp terug. De gouden strakke kranen uit de muur bijvoorbeeld of de twee naast elkaar gehangen spiegelframes. Maar ook de frame van de spiegelschuifdeur en de grote douchekop heeft een goud tintje gekregen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.