Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer inspiratie

Badkamer met ronde douche


Dat kan natuurlijk ook. In plaats van een vierkante of rechthoekige douche, neem je gewoon een ronde douche in de badkamer. Een mooie inloopdouche met een stijlvolle regendouche en een glazen douchewand die van de vloer tot aan het plafond loopt. Het glazen scherm geeft de badkamer een apart effect. Dit komt met name ook door de blauwe mozaïek tegeltjes die de badkamer een frisse schone uitstraling geeft. Deze tegeltjes lopen namelijk door tot aan de wand van de inloopdouche. En dankzij de glazen douchewand, is deze ook van buiten de douche zichtbaar.

In de mozaïek muur in de douche zijn een aantal inhammetjes gemaakt. Deze zijn handig om bijvoorbeeld douchegel en shampoo neer te zetten.

Badkamer met sauna

Naast bovenstaande luxe in deze badkamer, is er ook nog eens een sauna aanwezig. Ideaal voor mensen die regelmatig een bezoekje aan de sauna brengen. Met je eigen sauna in de badkamer kan je dat elk moment doen, zonder de deur uit te gaan.

Badkamer met ronde douche

Badkamer met ronde douche

Badkamer met ronde douche

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

 • Reply
  Sandra
  29 januari 2017 at 01:06

  Hallo
  Ik zag een artikel van Manfung op de site over een ronde douche. Het is wel een artikel uit 2011 maar ik vroeg me af waar de ronde douchewand te koop is?
  Alvast bedankt

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.