Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer met retro gevoel
Badkamer inspiratie

Badkamer met retro gevoel


Na jaren gebruik gemaakt te hebben van een gedateerde badkamer heeft deze familie toch besloten om het te renoveren. Er werd nagedacht over een verlanglijstje voor de nieuwe badkamer. Eigenlijk hadden ze niet zoveel eisen. Maar een nieuwe badkamer was in ieder geval wel gewenst. Wat wel hoog op de lijst stond, was een dubbele wasbak. Ook wilden ze het bad vervangen door een mooie douche.

Badkamer met retro gevoel

Via Husohem

Badkamer met behoud van elementen

Hoewel de familie genoeg had van de oude badkamer, zijn er toch wel een aantal elementen die ze wilden behouden. Het glas in lood bijvoorbeeld. Wel logisch eigenlijk als je ziet hoe mooi het is. En helemaal in combinatie met de nieuwe blauwe mozaïek tegeltjes.
De wens van een dubbele wasbak is uitgevoerd. Daaronder zijn kastdeuren gemaakt van typisch hout uit de jaren 40. Deze geven de badkamer nog meer een retro uitstraling. Ook het bad is vervangen door een zeer ruime inloopdouche die afgesloten kan worden met een glazen deur. De inloopdouche is zelfs voorzien van een enorme stortdouche.

Badkamer met retro gevoel

Badkamer met retro gevoel

Badkamer met retro gevoel

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

2 Comments

 • Reply
  Leslie
  27 juni 2014 at 22:26

  Ik vind de badkamer foto met de fel blauwe tegeltjes echt super!! Waar vind ik deze tegeltjes? Hier ben ik al zo lang naar op zoek.

  • Reply
   Manfung
   30 juni 2014 at 07:58

   Mooi he!? Ben alleen bang dat ik niet weet waar die tegeltjes vandaan komen… 🙁

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.