Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer met grijze mozaïek
Badkamer inspiratie Modern interieur

Badkamer met grijze mozaïek


In deze badkamer hebben ze gekozen om het helemaal te betegelen met grijze mozaïek tegeltjes. Strak, modern en simpel. Er is een grote bad geplaatst met daarin ook een douche. Aan de andere muur van de badkamer zijn twee wastafels geplaatst met kranen die uit de muur komen. Daarboven hangt een grote spiegel aan de wand.

Badkamer met grijze mozaïek

Badkamer indeling

Zulke badkamers zijn het makkelijkst in te richten. Rechthoekig zonder moeilijke hoeken waar je rekening mee moet houden. Het enige wat nog wel lastig kan zijn is het raam. Je kan op die positie bijvoorbeeld geen wastafel plaatsen. Ze hebben het hier opgelost door er een bad te plaatsen. Ik zou de badkamer echter anders indelen. De badkamer is namelijk groot genoeg voor een zowel een bad als een aparte inloopdouche.

Door een muurtje neer te zetten creëer je de mogelijkheid om de inloopdouche te positioneren waar het bad nu geplaatst is. Het bad kan je dan verplaatsten tegenover de wastafels. Je hebt dan weliswaar minder loopruimte, maar daartegenover heb je wel een mooie inloopdouche.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.